s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. 
	    	Consultant protectia mediului

s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. 
	    	Consultant protectia mediului	    

lina_dolll 
	    	Utilizator

lina_dolll 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Butnaru Viorel	                   

Nepotul meu are 20 de ani si nu are deloc certificat de nastere,nu este inrecistat ,avem certificat constetator dela spital dar noi nu avem bani ca să îi ... (vezi toată discuția)
	                    Butnaru Viorel	                   

Nepotul meu are 20 de ani si nu are deloc certificat de nastere,nu este inrecistat ,avem certificat constetator dela spital dar noi nu avem bani ca să îi ... (vezi toată discuția)

nadia_ada	                   

bună tuturor,
ce demersuri trebuie făcute în cazul unei persoane care nu a avut niciodată certificat de naştere?
persoana are în prezent vârsta de 20 ... (vezi toată discuția)
	                    nadia_ada	                   

bună tuturor,
ce demersuri trebuie făcute în cazul unei persoane care nu a avut niciodată certificat de naştere?
persoana are în prezent vârsta de 20 ... (vezi toată discuția)

fagarasp	                   

BUNA ,ma numesc Fagaras Nicoleta si sunt venita cu fetita mea de 1 anisor.si sotul meu.. din Germania ,fetita este nascuta acolo si are certificat de nastere ... (vezi toată discuția)
	                    fagarasp	                   

BUNA ,ma numesc Fagaras Nicoleta si sunt venita cu fetita mea de 1 anisor.si sotul meu.. din Germania ,fetita este nascuta acolo si are certificat de nastere ... (vezi toată discuția)