Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia Cataramă. Vezi agenda și participă →
Mersi Oti. Am intalnit grile ( Filipas ) unde spune ca in cazul in care ambii violeaza
victima ( succesiv ) si se sprijina reciproc ( prin acte de imobilizare a victimei ) se va retine cate o infractiune in forma agravata ( lit. a ) in sarcina fiecaruia. Mi se pare corect de altfel sa se retina 2 infractiuni si nu una.
Am o intrebare, probabil tampita avand in vedere ca pe forumul asta vad ca sunteti toti foarte in tema cu tot ce tine de examen si materie. Este prima data cand incerc sa dau acest examen, nu stiu exact la ce m-am gandit cand m-am inscris dar .... ma rog.... m-am inscris acum ma prezint.... dar totusi.... unde anume ma prezint?!
Dupa ce terminati sa va prapaditi de ras credeti ca imi poate raspunde si mie cineva la aceasta intrebare? Unde anume se va sustine examenul ( primul ca la restul nu ma mai gandesc sa am vreo sansa sa ajung)?