elchupacabra a scris:
Am si eu o observatie de facut... Acesta este singurul an in care cei ce au depasit 70 p si cei ce nu au depasit acest prag au fost trecuti pe una si aceeasi lista, pana acum s-au facut liste cu cei declarati ADMISI si RESPINSI....In aceste conditii, eu cred ca se va da cat de curand o hotarare CSM prin care sa se scada pragul undeva intre 60 si 65....
chiar nu cred ca se vor tine cursuri si seminarii la INM cu 65-70 de pers cate ar ramane dupa verificarea bunei reputatii si examenul psihologic, in conditiile in care listele de formatori sunt facute pentru 200 de persoane...Asa ca va doresc sa am dreptate si un prag cat mai mic!
Felicitari tututor care au sustinut acest examen si au reusit un punctaj decent!
Nu cred că vor coborî pragul de 70 de puncte şi ştiţi de ce - pt că ar trebui să modifice Regulamentul privind concursul de admitere la INM (care prevede pragul limită de 70 grile pt proba eliminatorie şi 30 grile pt proba de raţionament). În orice caz, vor trebui să găsească o soluţie pt că nu pot face cursuri cu 3 grupe de auditori.