avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Felicitari celor care au intrat si curaj in continuare celor care mai spera!
Am vazut si eu rezultatele si m-am crucit. Inclin sa dau dreptate acelora care au zis ca a fost cel mai greu examen de INM de pana acum... doar 72 de admisi dupa proba scrisa si sa vedem daca raman toti dupa celelalte probe; aproape 2400 de candidati au luat sub 50, dintre care 1079 au luat sub 30. Au taiat in carne vie, ce mai...Cine draq a facut grilele alea? Astia se plang de lipsa de judecatori si de volumul mare de lucrari, dar an de an ingusteaza poarta INM-ului.
Bafta tuturor, orice ati face!
elchupacabra a scris:

Am si eu o observatie de facut... Acesta este singurul an in care cei ce au depasit 70 p si cei ce nu au depasit acest prag au fost trecuti pe una si aceeasi lista, pana acum s-au facut liste cu cei declarati ADMISI si RESPINSI....In aceste conditii, eu cred ca se va da cat de curand o hotarare CSM prin care sa se scada pragul undeva intre 60 si 65....
chiar nu cred ca se vor tine cursuri si seminarii la INM cu 65-70 de pers cate ar ramane dupa verificarea bunei reputatii si examenul psihologic, in conditiile in care listele de formatori sunt facute pentru 200 de persoane...Asa ca va doresc sa am dreptate si un prag cat mai mic!
Felicitari tututor care au sustinut acest examen si au reusit un punctaj decent!

Nu cred că vor coborî pragul de 70 de puncte şi ştiţi de ce - pt că ar trebui să modifice Regulamentul privind concursul de admitere la INM (care prevede pragul limită de 70 grile pt proba eliminatorie şi 30 grile pt proba de raţionament). În orice caz, vor trebui să găsească o soluţie pt că nu pot face cursuri cu 3 grupe de auditori.
Romania - tara tuturor posibilitatilor! Orice solutie vor adopta va fi una luata la extrem si ne va uimi pe toti:closedtopic:
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2010
AnnaM, utilizator
In masura in care eu mi-am calculat 77 acasa pe modelul grilelor si am dupa afisarea lor 69, iar din cele 5+1 anulate eu am facut 4 corecte [ asta stiu sigur ], mi se pare tare necorect, ce ati face voi in locul meu?
Multumesc
Vor lucra dublu cu auditorii pe care ii vor avea.Aceasta va fi cea mai buna promotie,pt ca vor putea aprofunda materia :)

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)