avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
maria8000 a scris:

se pare ca s-a eliminat varianta cu scaderea sub 70,din moment ce s-au afisat listele cu admisi/respinsi separat,iar varianta unui nou ex este din ce in ce mai plauzibila(am citit toate articolele de azi)

Maria, te rog , da-mi si mie un link, 2 legat de articolele respective din ziare.Mersi mult
MayeMaye a scris:

maria8000 a scris:

se pare ca s-a eliminat varianta cu scaderea sub 70,din moment ce s-au afisat listele cu admisi/respinsi separat,iar varianta unui nou ex este din ce in ce mai plauzibila(am citit toate articolele de azi)

Maria, te rog , da-mi si mie un link, 2 legat de articolele respective din ziare.Mersi mult

un search pe google „admitere inm 2010” şi apar toate articolele în care suntem făcuţi praf pentru că cei care trebuie nu îşi recunosc şi ei o fărâmă de vină...
"Dupa toate discursurile, membrii CSM s-au retras pentru a delibera, asa cum au declarat oficial. In realitate, s-au retras pentru a o astepta pe Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, care a ajuns cam la douazeci de minute dupa terminarea discutiilor, fara de care nu era cvorumul necesar unui vot. "

Doamna procuror general ce o fi votat?O fi avut vreun punct de vedere?Sau fiind in trecere pe la csm a zis sa voteze si ea?
Pentru unii asta o fi insemnand "echitate".
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2010
Dan U, utilizator
90% sanse (asta ca sa nu zic 100%) ca sa se sustina un nou examen anul acesta (sau la inceputul anului viitor... de ce?
pentru ca nu e de capul CSM-ului chestiunea asta... UE preseaza CSM-ul pentru a gasi o solutie CAT MAI RAPID pentru a rezolva deficitul de personal din sistem. Drept urmare, cum solutia coborarei notei de admitere a cazut, singura solutie este organizarea unui nou examen.
Dan U a scris:

"Dupa toate discursurile, membrii CSM s-au retras pentru a delibera, asa cum au declarat oficial. In realitate, s-au retras pentru a o astepta pe Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, care a ajuns cam la douazeci de minute dupa terminarea discutiilor, fara de care nu era cvorumul necesar unui vot. "

Doamna procuror general ce o fi votat?O fi avut vreun punct de vedere?Sau fiind in trecere pe la csm a zis sa voteze si ea?
Pentru unii asta o fi insemnand "echitate".

la asta mă gândeam şi eu. cu câtă seriozitate au tratat ei problema asta dacă nici nu au venit suficiente persoane ca să poată să se voteze... îţi dai seama că a fost decât o paradă... e incredibil dar nu trebuie să ne mire nimic, fiindcă trăim în românia....

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)