Buna. As vrea sa ma ajutati cumva. Spre sfarsitul luni martie am descarcat de pe internet un film fara sa fiu anuntat in vre-unfel ,ca as incalca drepturile de autor, urmand sami vina de plata 915 euro cu motivul ca am incalcat drepturile de autor.
In Germania se obisnuieste asta, facturile vin de la firme de avocati specializate in asta, numarul de cont se poate cauta pe Google pentru verificare.
Cum sa spun, pura pacaleala (de 1 aprilie) nu se poate exclude in mod absolut, insa se poate exclude escrocheria in mod aproape sigur. Cum v-am spus, cautati pe Google numarul de cont si daca este intr-adevar al unei firme de avocati specializati in drepturi de autor, e 99% sigur ca nu este escrocherie. Ar putea fi 1% sigur escrocherie daca Icsulescu a primit el aceasta somatie de la firma respectiva, modifica factura si spera ca o veti plati dvs. in locul lui. Dar nici in privinta asta ulciorul nu merge de multe ori la apa, pentru ca oamenii pot contesta plata si angaja un avocat propriu care sa poarte procesul si mai devreme sau mai tarziu ar fi data in vileag escrocheria.
Daca nu aveti incredere, angajati si dvs. un avocat sa negocieze plata. Insa avocatii costa.