avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Model de contract prestari servicii - organizare ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Model de contract prestari servicii - organizare evenimente pentru terti?

Buna seara,

Exista un model prestabilit de contract de prestari servicii - organizare evenimente pentru terti, prin care eu sa asigur organizarea de evenimente pentru diverse entitati (ma refer aici la toata partea logistica din spatele unui eveniment: asigurare locatie, servicii, invitatii, transport, promovare, realizare materiale promotionale etc)?

Contractul va fi incheiat intre SRL-ul meu si entitatea respectiva.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Teme ContSters184637 ContSters184637 Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor la 3 teme pe care trebuie sa le fac. Tema 1: Demararea unei \"intreprinderi\" Instructiuni: 1. Identificati o ... (vezi toată discuția)
Balul bobocilor-afacere sau onestitate moweedy2 moweedy2 Sunt organizatorul si,implicit ,responsabil de buna desfasurare a balului bobocilor ,la un liceu din CLUJ-NAPOCA.Pentru aceasta,printre altele,trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Raport eveniment pentru prestari servicii monica1981 monica1981 Salutare tuturor, Am organizat deschiderea unui supermaket ( unde am avut anumite cheltuieli : materiale promotionale, hostess, media, sonorizare, si ... (vezi toată discuția)