avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Transfer datorii SRL catre persoana fizica
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Transfer datorii SRL catre persoana fizica

Daca Anaf a dizolvat firma care a avut datorii poate cere tranferul datoriilor firmei pe persoana fizica!!!. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 13:18, 5 Iunie 2017
Cunosc un caz in care administratorului firmei i s-au imputat datoriile la buget ale firmei dizolvate.
Daca nu exista bunuri de executat pentru datoriile existente, sepoate atrage raspunderea asociatilor in limita capitalului social si a administratorului, care, in functie de ce i se pune in carca si de cat e de mare datoria, poate raspundeinclusiv cu bunurile proprii. Datoria nu se transfera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare si lichidare firma cu datorii jade_0923 jade_0923 Buna seara, Incerc sa ma documentez pe ici, pe colo despre dizolvare si lichidare, dar nu gasesc un raspuns clar. Mai exact, problema este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o firma de tip srl 2 asociati. activitatea se desfasoara ... Stefania Sandu Stefania Sandu Buna ziua, Am o firma de tip SRL 2 asociati. Activitatea se desfasoara in mediul jocurilor de noroc si al pariurilor, iar asociatul meu \"z dezvoltat\" o ... (vezi toată discuția)
Insolventa-faliment euhenio euhenio Buna ziua! As vrea sa stiu daca in momentul cererii falimentului firmei,administratorul daca detine bunuri proprii poate fi executat pe persoana fizica pentru ... (vezi toată discuția)