avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... am primit de la anaf o instiintare de propire a unei ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

am primit de la anaf o instiintare de propire a unei datorii pe care o am la firma falimentara,marfa nu este inca vanduta si firma respectiva nu a vrut sa faca retur marfa ,acum anaful vrea sa platesc aceasta datorie ce trebuie facut?

ce anume trebuie facut caci din cate am inteles banii oricum trebuiesc platiti catre anaf chiar daca marfa o am pe stoc si e si expirata. ce trebuie facut ,apoi se poate plati la anaf in rate ,trebuie sa iau legatura cu ei/
?
?#-o
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:36, 5 Aprilie 2017
Buna ziua.
Luati legatura cu cei de la ANAF si faceti op cerere de esalonare a datoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate plata datorie fisc, firma Loganito Loganito Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema. Tatal meu are un magazin alimentar in provincie. In urma unor probleme nu si-a mai achitat ... (vezi toată discuția)
Este posibil de poprit un cont unde primesc indemnizatia de crestere copil pentru sume datorate cnas? Danudza Danudza Buna ziua Detin un pfa pentru care am ramas in urma cu platile la contributia de sanatate. Incepand cu 6 februarie am suspendat PFA si din 1 iunie si ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog :cont poprit cu credit ipotecar in derulare monkeyy monkeyy Am un un credit ipotecar in derulare si ANAF mi-a pus poprire pe contul in care achit rata bancara. Momentan nu mai pot plati rata pentru ca banii se duc ... (vezi toată discuția)