avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore de noapte neplatite..
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore de noapte neplatite..

Poate rezolva itm-ul sa ni se plateasca orele de noapte?
Lucram la cazinou si ne-au facut salariile fixe,dar ne trec pe fluturas orele de noapte fictiv...ca sa se scoata ei.
Plus multe alte sporuri care nu ni le platesc,sarbatorile le muncim daca picam in tura dar nu se platesc,ne taie din bani la medicale chiar si la gravide,plus ca o gravida a avut medical 100% cu risc de pierdere de sarcina si i-a taiat pe o luna 900 ron si pe a doua luna retroactiv inca 500 ron.ce putem face?tot staff-ul e in aceeasi situatie
Va rog astept un raspuns
Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 5 Aprilie 2017
Sesizati Inspectia Muncii cu privire la toate aceste nereguli.
ITM-ul va constata incalcarea legislatiei muncii , va putea trasa ca masura prezentarea dovezii de plata a salariului si va putea sanctiona - indirect - cu avertisment sau cu amenda pe angajator, dar - atentie - nu-l poate obliga pe angajator sa va plateasca salariile restante.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore de noapte neplatite Danutza1989 Danutza1989 Poate rezolva itm-ul sa ni se plateasca orele de noapte? Lucram la cazinou si ne-au facut salariile fixe,dar ne trec pe fluturas orele de noapte fictiv...ca ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca nu sunt platite orele de noapte? Madalina04041989 Madalina04041989 Buna ziua! As dori sa stiu ce pot face sau unde ma pot duce ,daca nu se platesc ore de noapte,sarbatorile legale. Orele de noapte pe fluturAs sunt doAr ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca nu sunt platite orelede noapte? Madalina04041989 Madalina04041989 Buna ziua! As dori sa stiu ce pot face sau unde ma pot duce ,daca nu se platesc ore de noapte,sarbatorile legale. Orele de noapte pe fluturAs sunt doAr ... (vezi toată discuția)