avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mutare domiciliu mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mutare domiciliu mama

Buna ziua,

Sunt in situatia ca nu reusesc sa-mi gasesc de munca de 2 luni de zile, probabil transmit fara sa vreau si ceva negativ trecand prin trauma divortului. Situatia face ca si proprietara unde stau cu chirie a vandut apartamentul si teoretic pot sa mai stau pana la inceputul lui Iunie. Intrebare: pot sa plec cu copilul in alta localitate (la mama mea) 2-3 luni pana reusesc sa ma adun? Fostul sot imi spune ca ne auzim in justitie...
Ce se poate intampla in acest caz?
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 11:41, 10 Aprilie 2017
Mutati-va doamna acolo unde puteti sa ii asigurati copilei un trai decent. Nu va face nimeni nimic.
Va mutati, ii comunicati adresa unde va mutati, ii faceti o propunere de desfasurare a relatiilor coerenta si va vedeti de viata.
Eu tot n-am inteles cu ce va ameninta. Oricine poate deschide o actiune in instanta, asta nu e o amenintare. El vrea ceva, dvs vreti altceva, nu va intelegeti si va ajuta instanta. Sigur ca nu e placut. Poate gasiti o metoda prin care sa va rezolvati problemele in afara instantei. Dar nu e un capat de lume.
Dosar penal n-o sa va deschida daca il informati si ii permiteti sa isi vada copila.
Doamna draga, problema nu e a dvs ci a domnului. Va mutati, caci nu aveti nici domiciliu fortat, nu sunteti nici arestata la domiciliu, il informati pe tata si il poftiti sa vina sa relationeze cu copilul. Nu dvs trebuie sa duceti copilul la parinte, ci parintele trebuie sa se deplaseze la copil. Nu copilul se poarta pe drumuri, ci adultul face eforturile necesare. Daca propunerea pe care dvs o faceti legata de programul de vizitare nu-i va conveni dnului, acesta e liber sa se adreseze justitiei si sa obtina un program de vizitare care sa-i convina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor in timpul divortului DanaMaria16 DanaMaria16 Buna ziua. Sa va prezint speta mea. Am parasit domiciliul conjugal impreuna cu copilul (10 luni) in iulie 2016. Am intentat ordonanta presedentiala si divort ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita a tatalui dintr-o relatie neoficiala Larisa Moraru Larisa Moraru Buna ziua. De foarte mult timp am cateva intrebari la care nu gasesc raspunsuri, si sper sa ma puteti ajuta sa le obtin. Sunt intr-o relatie de 2 ani cu ... (vezi toată discuția)
Probleme vizite minor 25Maria23 25Maria23 Buna ziua, Desi am acceptat de fiecare data \"cerintele\" de vizitare ale biologicului, acesta a inceput sa creeze probleme. A vazut copilul de 4 ori in 2 ... (vezi toată discuția)