avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept la mostenire

Daca tatal a cedat imobilul prin contrac de vanzare- cumparare fiului sau din prima casnicie, copilul din a doua casnicie nascut dupa vanzare, are vreun drept la acel imobil?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Atlanta , utilizator 15:16, 5 Aprilie 2017
Nu are nici un drept la acel imobil, dar poate contesta vânzarea în instanta ..
Contestand vanzarea in instanta, ce solutii favorabile ar obtine? Mentionez ca tatal ambilor copii a decedat. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament primit prin donatie de la fiu la mama care nu se poate vinde. isamih isamih Buna seara. Mama a prin dreptul de proprietar al unui apartament de la fiul sau prin donatie. La vremea respectiva, 1997, fiul nu era casatorit si nici nu avea ... (vezi toată discuția)
Succesiune coldman coldman Fiul meu a decedat in sept.2012, avea o garsoniera cumparata pe numele lui din 2005 inainte de a se casatori , locuia impreuna cu sotia lui si o fetita in ... (vezi toată discuția)
Mostenire fara drept sot/sotie 1Gabriel 1Gabriel Buna ziua! Parintii mei doresc sa-mi lase mostenire o casa+teren. Se poate trece pe numele meu fara sa aiba dreptul fratii sau sotia la ea? Am inteles ca ... (vezi toată discuția)