avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... art. 75 al. 1 din Legea nr. 85/2014 suspenda judecarea ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

art. 75 al. 1 din Legea nr. 85/2014 suspenda judecarea cauzei fata de starea de insolventa a paratei

Buna ziua,

As vrea sa inteleg cum de dosarul meu in care am solicitat fostului angajator drepturile mele salariale, are raspuns ,,art. 75 al. 1 din Legea nr. 85/2014 suspenda judecarea cauzei fata de starea de insolventa a paratei" si al colegei mele ,,Admite in parte cererea". Am lucrat la aceeasi societate si culmea este ca amandoua cererile au fost redactate de acelasi jurist, in acelasi mod.
Colegei mele, care are 4 actiuni catre fostii angajatori( a lucrat si part-time), acelasi judecator a admis 3 cereri fara daune morale si a a 4-a cu tot cu daune.:sorry:
Pana la urma care este diferenta intre mine si ea?
Ea poate trimite Casei de insolventa hotararile legalizate sa aibe prioritate fiindca are castig in procese?
Eu ce as putea sa mai fac decat sa astept dupa masa credala?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca privind obligarea la plata salariilor restante. firma in insolventa. cum pot recupera drepturile salariale? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Mi s-a admis in instanta cererea privind obligarea firmei la care am lucrat la plata salariilor restante. De mentionat ca am fost angajat in ... (vezi toată discuția)
Facturi emise ulterior deschiderii procedurii prevazute de legea 865/2006 dyana33 dyana33 Buna ziua! Am depus o cerere de inscriere la masa credala a unui debitor aflat in insolventa si desi am specificat ca facturile erau emise ulterior ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces in baza legii insolventei. astept pareri si ajutor. georgedr72 georgedr72 Intr un proces de contestare a unei decizii de concediere - nu a fost specificata instanata si termenul de atac, nu a fost transmisa angajatului sub nicio ... (vezi toată discuția)