avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pauza intre contractele de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pauza intre contractele de munca

Buna ziua. As dori sa stiu daca o discontinuitate de 4 zile intre 2 joburi poate influenta concediul de la noul loc de munca? Mai exact imi pot lua concediu in primul an la noul loc de munca daca exista aceste 4 zile de discontinuitate intre contracte?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:19, 7 Aprilie 2017
concediul se poate lua in functie de data angajarii, nu are nicio relevanta pauza dintre cim-uri.
Codul Muncii nu mai reglementeaza acordarea CO dupa desfasurarea unei anumite perioade de timp lucrate.

Asadar, acordarea CO nu mai este conditionata de a desfasurara activitatii o anumita perioada de timp, insa CO se acorda proportional cu perioada efectiv lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna - angajat nou MayaVeve MayaVeve Buna ziua! Am o mica nelamurire in ceea ce priveste CO. M-am angajat pe data de 14.11.2016. In CIM scrie clar la concediu ca durata acestuia (CO) este de 21 de ... (vezi toată discuția)
Concediu Ioana Cepoi Ioana Cepoi După cât timp se poate lua concediu odihnă? (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de odihna bYd bYd Dupa cate luni de la angajare poti beneficia de concediul de odihna dupa noul cod al muncii ? (vezi toată discuția)