avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... procura notariala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

procura notariala

am o nelamurire legata de o situatie foarte neplacuta, si anume.
Am fost imputernicit LA NOTAR sa fac demersurile in vederea inmatricularii a 3 autoturisme de catre proprietarii lor care se afla in Italia.Nu am intampinat nici o problema la RAR , primarie serviul taxe si impozite, nici la anaf, dar la serviciul de inmatriculari NU au vrut sa imi ia in considerare procurile iar cand eu am intrebat daca nu sant in regula sau daca imi lipsesc documente din dosarul de inmatriculare mi s-a raspuns ca totul este ok dar ca ei doresc sa vada omul la ghiseu in fata lor.Le-am raspuns ca posesorii de trept sant in Italia si ca de aceea m-au imputernicit pe mine dar nu au mai vrut sa stea la discutii spunand ca la ghiseul de programari online ei vor sa vada persoana si nu imputerniciti .Mentionez ca programarea la serviciul de inmatriculari mi-am facut-o online si am fost prezent la data si ora stabilita pe programare

Alte discuții în legătură

Masina, acte pierdute bau_bau bau_bau Buna. Am un prieten care acum sta la socrul lui. Acesta era sofer de tir si avea firma de transport, facea curse Italia - Romania si era un mare pasionat de ... (vezi toată discuția)
Numere preferentiale vladb1984 vladb1984 buna am cumparat de curand un autoturism inmatriculat in Romania si cand am fost la serviciul de inmatriculari din iasi am vrut numere preferentiale. Raspunsul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto mihaela daniela mihaela daniela buna dimineata!am si eu o intrebare am cumparat o masina din Germania si zilele viitoare ii voi face RaRul apoi voi incepe procedurile de inmatriculare dar nu ... (vezi toată discuția)