avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Rectificare: recuperare pagube chiriasi...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Rectificare: recuperare pagube chiriasi...

Am corectat titlul intrebarii mele puse cu putin timp in urma. Astept raspunsuri de la specialusti sau de la cine s- a confruntat cu asa o problema.Nu imi spuneti ca nu am inregistrat contractul si sa suport consecintele.......ca stiu. Dar o iesire trebuie sa fie: am cumparat acest apartament muncind din greu in afara,nu mi- a parut corect sa platesc inca ceva acestui stat,care nu are grija de cetatenii sai.....multumesc

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua, ma confrunt cu mai multe intrebari unde nu pot le gasi raspunsul,,,dv sunteti oameni experti unde pot afla multe raspunsuri la intrebarile mele si ... (vezi toată discuția)
Nu primesc raspunsuri... alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Stiu ca nu este nimeni obligat sa raspunda, dar vreau sa stiu unde gresesc eu; de ce nu primesc raspunsuri la intrebarile postate? Nu am selectat ... (vezi toată discuția)
Vanzator cu schizofrenie ?! Elena11118 Elena11118 Buna ziua, Am gasit un apartament pe care as vrea sa-l cumpar. Problema este urmatoarea, mi se pare ca vanzatorul ar avea niste probleme psihice. Agentul ... (vezi toată discuția)