avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Diurna externa-deductibilitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Diurna externa-deductibilitate

Buna ziua.

Va rog ,daca ma poate ajuta cineva,in legatura cu deductibilitatea diurnei externe pt. o firma de transport internat.Mai exact :o firma de transp. internat. deconteaza in afara se salariul (min.pe eccon)diurna externa pt.soferi. Care este limita acestei diurne(DEDUCTIBILE)-pe tari?(care este cadrul legal care legifereaza ?)
Va multumesc din suflet pt. profesionalismul de care dati dovada! O zi buna !

Alte discuții în legătură

Diurna si cheltuieli de deplasare externa adr30 adr30 Buna ziua, Va rog sa ma lamureasca cineva in privinta diurnei externe, mai exact in ce priveste deductibilitatea acesteia. Problema pe care o am este ... (vezi toată discuția)
Diurna si decont cazare minanika minanika Buna ziua, In cadrul unui proiect international am efectuat diverse deplasari in tara si strainatate fie pentru a participa la instruirile obligatorii ... (vezi toată discuția)
Drepturi diurna pentru deplasare in exteriorul tari. tanasiecristian tanasiecristian Buna ziua.am avut contract de munca cu o firma de transport din Romania desfasurindu-mi activitatea pe teritoriul U.E. vreau sa intreb daca am dreptul la ... (vezi toată discuția)