avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Este nevoie de stampila și semnătura pe anexa 26 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Este nevoie de stampila și semnătura pe anexa 26 pentru șomaj?

Bună seara, pentru completarea dosarului de șomaj mi s-a cerut și anexa 26, am comunicat acest lucru fostului angajator și am primit de la dânsul adeverința cu pricina însă nu are nici stampila și nici semnătura. Când am cerut stampila mi-a spus ca nu este necesara pt anexa 26 însă dacă cei de la AJOFM o cer îmi va pune ștampilă. Cu toate acestea, în ciuda telefoanelor și mesajelor, nu mi s-a trimis adeverința stampilata și semnată. Întrebarea mea este următoarea, este valabilă adeverința fără ștampilă?
Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, precum si entitatile fara personalitate juridica nu au obligatia de a aplica stampila pe declaratii, cereri sau orice alte documente depuse la institutiile sau autoritatile publice, se prevede in OG nr. 17/2015, publicata in Monitorul Oficial nr. 540 din 20 iulie 2015.

De asemenea, stampila nu mai trebuie aplicata nici pe documentele emise in relatia dintre persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat si entitatile fara personalitate juridica.
www.avocatnet.ro/content/art...
Orice document trebuie sa fie semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila firma RMircea RMircea Mai sunt valabile stampilele firmelor ? Dar unde se mai folosesc stampile? (vezi toată discuția)
Srl-urile și pfa-urile mai trebuie să aplice ștampila pe documente ? Beluta Beluta Bună ziua, în prezent, SRL-urile și PFA-urile mai sunt obligate să aplice ștampila pe documente ? ( Stim că, institutiile publice cf legii NU mai sunt ... (vezi toată discuția)
Reglementare/procedura privind modalitatea de semnare a contractelor? Dan.sergiu Dan.sergiu Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo reglementare/procedura privind modalitatea de semnare a contractelor? Am vazut contracte semnate numai la ... (vezi toată discuția)