avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme cu programul de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme cu programul de vizita

din pacate eu nu pot comenta la subiectul deschis anterior, este legat tot de programul de vizita. program marti si joi, in ultimul an nu a luat o pe cea mica deloc in aceste zile. azi vrea sa vina sa o ia...ok...este dreptul lui, dar l-am rugat sa o ia maine in locul zilei de joi pt ca fetita va pleca la tara cu parintii mei pana vinery cand ma duc eu sa o iau. lucrez si nu imi pot lua concediu saptamana aceasta pt ca imi voi lua de saptamana viitoare pt a sta cu ea, fiind in vacanta. l-am anuntat si l-am rugat sa face o rocada cu aceasta zi, dar din ambitie nu vrea. atata timp cat pastele il va petrece alaturi de mine anul acesta pot considera ca il petrece de cand a inceput vacanta...copii nu se mai duc la scoala incepand cu ziua de joi.
cand vad cum se comporta si ce ambitie face...ma adduce in stare sa fiu si eu la fel. azi mi-a dat un mesaj ca diseara sa ii dau inapoi singura rochita pe care fetita a primit o cea mica de la el. ma adduce in stare sa ii spun sa vina sa o ia...dar sa aibe si haine pt ea ca eu nu pot sa ii dau.
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 10:14, 13 Aprilie 2017
Dănuţa, nu vă mai enervaţi, daţi-i rochiţa şi dati-i şi în plus, dacă aveţi hăinuţe crescute ale fetiţei. Dacă nu vrea să schimbe, nu o duceţi la ţară, o duceţi de Paşte. Oficial, vacanţa elevilor este din 15 aprilie. Nu vă ambiţionaţi că pierdeţi. Legea este de partea lui şi nu aveţi nimic de câştigat , mai rezistaţi 11 ani numai şi se termină hărţuiala.
ca diseara sa ii dau inapoi singura rochita pe care fetita a primit o cea mica de la el.


Ce vreti sa ziceti?
Sa imbracati fetita cu rochita de la el sau cum ?
Ultima modificare: Marți, 11 Aprilie 2017
gi-jane2, moderator
copii nu se mai duc la scoala incepand cu ziua de joi.

Care copii doamna? Al meu merge la gradinita si al vecinilor la scoala si tot asa si copii colegilor de servici. Nu au vacanta saptamana asta. Daca invatatoarea nu are chef sa vina anuntati directorul scolii insa vacanta nu au.

ma adduce in stare sa ii spun sa vina sa o ia...dar sa aibe si haine pt ea ca eu nu pot sa ii dau.

Domnul va cere inapoi o rochita care I-a ramas mica fetei lui, probabil pentru a o face cadou unui alt copil sarman, ca tot ne aflam inainte de Paste si dumneavoastra doriti sa trimiteti copila fara haine drept razbunare? Uau...... cred ca ati spus tot =D>

Ultima modificare: Marți, 11 Aprilie 2017
When, utilizator
@When, nu judecaţi pe toată lumea după propria persoană.
Nici la băiatul meu , joi nu se ţin cursuri, dar se vor juca până la ora 12, nu este nici after. Cine nu are ajutor, se descurcă greu.
Iar în privinţa rochiţei, de când eram copil, am învăţat:"Ursuleţ de catifea, ce se dă nu se mai ia" :)
Cât despre răzbunare, ce să spun? Domnul nu vine la copil un an, dar are informaţii când doamna pleacă cu copilul în dupăamiaza din program şi-i face plângere penală; acum, ştie că nu are cu cine lăsa fetiţa şi nu acceptă nici o alternativă, numai ca să aibă ocazia să-i facă o nouă plângere penală. Asta spune tot =D> Bănuiesc că este membrul sectei care-l învaţă cum să procedeze, nu de altceva, dar mai sunt şi alţii care procedează identic, mai mult, spun la telefon că, din păcate, nu pot veni la copil, dar apar mai târziu, după 1-2 ore decât ora stabilită de instanţă, vin cu martori, apoi fac plângere la Poliţie.
Ultima modificare: Marți, 11 Aprilie 2017
Martonze, utilizator
Aveti un copil cu acest om (nu cu altul). Asa ca faceti-va viata mai usoara si
1. dati-i rochia (fie ca ii e mica, fie ca ii e buna, fie cum o fi)
2. dati-i si copila pana vineri cand terminati serviciul si puteti sa stati sau sa plecati cu ea

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Nu se respecta programul de vizita danuta2010 danuta2010 buna ziua. in cazul in care tatal nu vine la programul de vizita poate fi sanctionat ? in cazul in care afla ca vreau sa plec cu cea mica undeva isi reintra ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita gabi_andreea gabi_andreea Buna ziua. Am o fetita de 4 ani si in urma divortului in urma cu 2 ani minora mi-a fost incredintata mie, adica tatal. La data respectiva pentru a putea obtine ... (vezi toată discuția)