avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Fluturas salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Fluturas salariu

Bună seara, sunt angajat cu contract de munca parttime cu un salariu brut de 1280 lei. Pentru orele suplimentare mi se întocmește un act adițional prin care se modifică norma in ziua respectiva si este plătit normal. Astăzi am avut neplăcere sa vad pe fluturas salariul net , astfel ca tariful de incadrare a fost de 2500 lei iar salariul net in urma impozitelor si taxelor a ajuns sa fie 1522 lei.
Îmi puteți spune de ce a fost modificat tariful de incadrare la 2500 lei avand in vedere ca in luna decembrie , având același număr de ore ( peste norma mea de part time ) tariful de incadrare fost exact ca cel din contractul de munca (1280) după impozite si contributii am luat 1744 lei?
Alta intrebare dacă mă puteți ajuta in caz ca ati mai intalnit termenul de " reglări brute" ? In rubrica de Total prime apare : discount( reducerile pentru articole din magazin ) 492 lei iar sub REGLARI BRUTE 228 lei ? Stie cineva ce reprezintă ? Este corectă modificarea tarifului de încadrare ? În decembrie de ce a rămas conform contractului ?va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: hgeo0798@gmail.com , utilizator 10:51, 30 Iulie 2019
Buna! Si eu as dori sa stiu ce sunt aceste reglări brute si cum se calculează!
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 30 Iulie 2019
hgeo0798@gmail.com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez la o firma full time ,este normal ca în contractul individual ... Dani1993 Dani1993 Lucrez la o firma full time ,este normal ca în contractul individual de munca salariul brut sa fie 3300 lei și pe fluturașul de salariu emis de firma sa fie ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie maternitate,calcul compensare 15% raj1972 raj1972 Buna ziua, lucrez intr-o institutie de invatamint superior si am 2 intrebari:1) Venitul meu lunar brut conform fluturasului se constituie din salariul de cadru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , vin si eu cu o intrebare la dumneavoastra! sant angajat ... fogorosionel fogorosionel Buna ziua , vin si eu cu o intrebare la dumneavoastra! Sant angajat ca referent( casier ) la Primarie cu contract individual de munca din anul 2004. Am o ... (vezi toată discuția)