În 2015 a fost un caz asemănător cu cineva revenit din CIC și firma lichidată și apărea cu contractul activ de munca la AJOFM și firma radiata deja din registrul comerțului cine trebuie dat în judecată ITM sau lichidatorul incompetent care nu a verificat dacă mai există cineva la AJOFM și să închidă contractul de munca sau cine poate închide în REVISAL CIM aștept răspuns neapărat . Va mulțumesc anticipat Lidia
Daca in prima instanță am avut câștig de cauză împotriva lichidatorului și dacă acesta a admis de la început acțiunea mea el nu mai poate fi pus să plătească daune și cheltuieli de judecată doar prin faptul că a admis acțiunea?Sau ar trebui sa deschid un alt proces prin care sa cer cheltuielile de judecată și daune materiale? Va rog frumos sa mi răspundeți va mulțumesc anticipat
Trebuia sa le solicitati insa de la depunerea actiunii.
Cheltuielile de judecată pot fi cerute şi pe cale separată. Astfel, persoana care nu a solicitat cheltuieli de judecată, deşi a câştigat procesul, are posibilitatea de a formula o acţiune separată în pretenţii împotriva părţii adverse în termen de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii prin care a obţinut câştig de cauză.
Avocata (mea) cunoaște lichidatorul judiciar și mi a spus că dacă lichidatorul a admis acțiunea mea lichidatorul eu nu i mai pot cere cheltuieli de judecată și sau daune materiale că este litera de lege care prevede acest fapt ce ar fi normal pt mine sa schimbat avocatul pt că el poate nu vrea sa meargă mai departe având în vedere faptul că se cunosc de multi ani ce ați putea să mă sfătuiți?
Firma radiata
DIA2005
Buna ziua,
Societatea angajtoare a fost radiata din Registrul comertului....exista la aceea data un contract de munca in derulare...
Persoana in cauza ... (vezi toată discuția)