Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

BogdanClaudiu 
	    	Utilizator

BogdanClaudiu 
	    	Utilizator	    

BogdanClaudiu, utilizator
 BogdanClaudiu, utilizator 	
			 Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

BogdanClaudiu 
	    	Utilizator

BogdanClaudiu 
	    	Utilizator	    

mihaela2002	                   

Am fost victima unui accident ca pasager intr/un taxi, vinovat de producerea accidentului este taximetristul. M-am ales cu o plaga in barbie si o plaga cusuta ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela2002	                   

Am fost victima unui accident ca pasager intr/un taxi, vinovat de producerea accidentului este taximetristul. M-am ales cu o plaga in barbie si o plaga cusuta ... (vezi toată discuția)

bucurstefancristian	                   

buna seara ma numesc bucur stefan cristian si am avut un accident in data de 29 10 2013 fiind sofer pe masina mea precizez ca masina este pe taxi din luna ... (vezi toată discuția)
	                    bucurstefancristian	                   

buna seara ma numesc bucur stefan cristian si am avut un accident in data de 29 10 2013 fiind sofer pe masina mea precizez ca masina este pe taxi din luna ... (vezi toată discuția)

AngeLa Simon	                   

Sunt victima unui accident soldat cu dauna totala .Masina este de taxi și sunt proprietara fiind și singurul serviciu al meu.Oferta de la asigurări nu îmi ... (vezi toată discuția)
	                    AngeLa Simon	                   

Sunt victima unui accident soldat cu dauna totala .Masina este de taxi și sunt proprietara fiind și singurul serviciu al meu.Oferta de la asigurări nu îmi ... (vezi toată discuția)