avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diploma Naturopatie Franta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diploma Naturopatie Franta

Buna ziua,

Incurand voi obtine diploma de Practician Naturopat in Franta. Din moment ce este o profesie nereglementata in Franta si in majoritatea tarilor europeene, si ca actualmente in Romania nu exista niciun curs de naturopatie ci doar de terapii complementare sau cursuri individuale (de nutritie, fitoterapie etc..), m-intrebam daca trebuie o echivalare sau o recunoastere a diplomei pentru a deschide un cabinet de naturopatie in Romania si daca da, la care institutie din Romania trebuie sa apelez pentru asta?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 13 Aprilie 2017
sandra1987, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 13 Aprilie 2017
Incercati sa va adresati Centrului Național pentru Recunoașterea și Echivalarea Diplomelor (CNRED) .
Str. Spiru Haret nr. 12, Sector 1, 010176 Bucureşti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat de stivuitorist din italia, recunoaștere în românia Banaduc Banaduc am atestat de stivuitorist facut an ITALIA asi dori sa stiu daca este recunoscut an ROMANIA (vezi toată discuția)
Activitate profesionala marimitis marimitis Buna ziua! In baza certificatuli de calificare profesionala primit inafara tarii eu pot sa activez pe teritorilul Romaniei? Multumesc. (vezi toată discuția)
Echivalare competente profesionale Georgianatgv Georgianatgv Bunaziua, As dori sa stiu ce institutie se ocupa cu echivalarea competentelor profesionale. Multumesc! (vezi toată discuția)