avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract de comodat

Bine v-am gasit!

Am incheiat un contract de comodat cu parintii mei la notariat cu scopul deschiderii unui PFA. As dori sa reziliez contractul si sa inchei unul nou, cu alte conditii, de data aceasta fara notariat.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
Avand in vedere ca eu si parintii mei suntem de-acord sa reziliem contractul, care este urmatorul pas? Trebuie sa merg la acelasi notar sau pot sa reziliez contractul si la alt notar? Pot aparea probleme daca contractul este reziliat la 2 zile dupa incheiere? (motivul este ca cei de la ONRC nu sunt de-acord cu forma lui actuala. Numele meu nu este urmat de sintagma "PFA" si spun ca nu se poate infiinta PFA-ul in aceste conditii).
Multumesc mult!
Ultima modificare: Joi, 13 Aprilie 2017
marian52, utilizator
Cel mai recent răspuns: ancadantes , utilizator 23:59, 16 Aprilie 2017
Eu am folosit contract de comodat facut fara a merge la notar, folosind un model de pe internet si am inregistrat 2 firme in acest mod, in 2 judete diferite, si totul a fost OK

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere lilicrin lilicrin Cum se poate rezilia/anula un act sub semnatura privata? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Reziliere contract prestĂri servicii bună ziua! am încheiat un contract prestări servicii pe o ... Raisa203 Raisa203 Bună ziua! Am încheiat un contract prestări servicii pe o durată de doi ani. Însă vreau să reziliez contractul. La încetare, sunt stipulate ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare - rezolutiune? Anaj Anaj Se poate rezilia (sau rezolutiona?) un contract de vanzare cumparare marfa intre 2 societati comerciale, prin acordul partilor sau daca nu se respecta termenul ... (vezi toată discuția)