avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment

prin ordonanta presedentiala am ceut falimentul , s-a admis plan de reorganizare ,dar dupa 2 ani avand nieintelegeri cu adm.jud. acesta crere falimentul,fac apel si castig si ma reintorc la reorganizre ,dar pana s-a judecat apelul adm. grabit face notificari, tabel suplimentar si raport si paln distributie (pe toate le-am contetat).Daca nu mai sunt in faliment ce rol mai au demersurile lichidatorului din perioada de la admitere faliment pana la castigarea apelului si reintoarcerea la reorganizare
Cel mai recent răspuns: xelaronad , utilizator 19:41, 16 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa urmata de faliment brendissima brendissima Daca a fost aprobat rap adm judic prin care s-a propus trecerea debit la falim, creditorul X caruia i-a fost admisa creanta in tabelul creantelor de la ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale in procedura lg 85/2006 MIXAM MIXAM Societatea a fost supusa legii 64 din anul 2005, s-a propus si aprobat un plan de reorganizare. datorita unor situatii care nu au fost prevazute nu s-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)