Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare contor gaze

Buna ziua.As dori sa stiu cum pot obtine modificarea pozitiei contorului de gaze .Mentionez ca este vorba despre contorul vecinului , contor amplasat in curtea mea chiar deasupra gardului , motiv pentru care eu nu pot executa lucrarile de renovare desi am angajat si platit aceste lucrari. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:14, 17 Aprilie 2017
Faceti o cerere la societatea de distributie a gazelor ( probabil Distrigaz ) in care sa specificati ce doriti si cum sta situatia la fata locului. Eventual solicitati acest lucru cu ocazia reviziei instalatiei daca se apropie acest termen ( 2 cea periodica, respectiv 10 ani pentru cea tehnica ). Mai puteti face acest lucru si cu o societate autorizata de cei de la gaze, dar depinde cat de facila este lucrarea, respectiv de unde se pot opri gazele pentru lucrare...)
Modificarea pozitiei contorului de gaze se poate executa numai cu acordul furnizorului care detine baza de date necesara interventiei asupra instalatiei proprii care implica inclusiv contorul de gaze
Contactati serviciul specializat al furnizorului de gaze care va poate comunica concret daca este sau nu posibil modificarea pozitiei contorului de gaze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sigilare gaze bloc in urma unei inspectari Valentin210 Valentin210 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Un vecin a facut o sesizare catre DistriGaz referitor la o scurgere de gaze pe scara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . solicit ajutor in relatia cu societate distributie ... henesy henesy Buna ziua . Solicit Ajutor in relatia cu societate distributie gaze,,Engie\" Va rog cine ar putea sa ma ajute si sa mi raspunda la urmatoarea problema si ... (vezi toată discuția)
Locuiesc pe o alee aparținând domeniului public, ... meri57 meri57 Bună ziua Locuiesc pe o alee aparținând domeniului public, cu lățimea de 3m. Casa mea este primul imobil de pe alee, la o distanță de aproximativ 20m ... (vezi toată discuția)