Buna ziua.As dori sa stiu cum pot obtine modificarea pozitiei contorului de gaze .Mentionez ca este vorba despre contorul vecinului , contor amplasat in curtea mea chiar deasupra gardului , motiv pentru care eu nu pot executa lucrarile de renovare desi am angajat si platit aceste lucrari. Va multumesc.
Faceti o cerere la societatea de distributie a gazelor ( probabil Distrigaz ) in care sa specificati ce doriti si cum sta situatia la fata locului. Eventual solicitati acest lucru cu ocazia reviziei instalatiei daca se apropie acest termen ( 2 cea periodica, respectiv 10 ani pentru cea tehnica ). Mai puteti face acest lucru si cu o societate autorizata de cei de la gaze, dar depinde cat de facila este lucrarea, respectiv de unde se pot opri gazele pentru lucrare...)
Modificarea pozitiei contorului de gaze se poate executa numai cu acordul furnizorului care detine baza de date necesara interventiei asupra instalatiei proprii care implica inclusiv contorul de gaze
Contactati serviciul specializat al furnizorului de gaze care va poate comunica concret daca este sau nu posibil modificarea pozitiei contorului de gaze