avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare incheiata sub semnatura ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare incheiata sub semnatura privata

Am cumparat un teren de 1 ha din suprafata totala de 1, 67 ha teren extravilan. Aceasta suprafata totala a fost impartita de catre cei 3 proprietari de comun acord. 2 dintre proprietari i-au vandut partea lor din teren in anul 2006. Anul acesta m-am trezit cu o cerere de chemare in judecata intentat de cel de-al 3lea proprietar, pentru revendicare imobiliara. Specific ca contractul a fost incheiat sub semnatura privata cu cei 2, iar acestia revunosc ca mi-au vandut partea lor. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: tonia moldovan , utilizator 13:35, 20 Aprilie 2017
Vi s-a comunicat cererea de chemare in judecata? Ce scrie in ea, ce invoca reclamantul?
Reclamantul invoca faptul ca folosesc acel teren ilegal, solicita sa ii predau suprafata de 1 ha in virtutea calitatii sale de proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru iesirea din indiviziune si pasi de urmat Vlad23 Vlad23 Pe un tiltu de proprietate al unui teren sunt inscrise 4 persoane diferite pentru fiecare fiind mentionata suprafata pe care o detine.Intrebarea mea este cum ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren in regat,mi se cere sa predau titlul original si sa renunt la 3,5 ha epopa epopa Buna seara, As dori o indrumare juridica.Tatal meu al carui mandatar sunt ,a facut demersuri sa inscrie in CF terenul extravilan detinut in Dobrogea ,in ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana facuta in 2012 korneltugui korneltugui Buna ziua! In anul 2012 mama a facut o chitanta de mana de care eu nu stiu prin care vindea 1.5 ha teren extravilan unei anume persoane, chitanta in care era ... (vezi toată discuția)