avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contribuții neplătite de angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contribuții neplătite de angajator

Angajatorul este în insolvență și nu a mai plătit contribuțiile de doi ani . În acest caz pierd vechimea în muncă ? Pot beneficia de șomaj ? Se poate plati individual pentru CAS , CASS si șomaj pentru aceasta perioada ? Se calculează penalități ( nu este vina mea ) ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum pot afla dacă angajatorul mi-a plătit toate contribuțiile pentru contractul de muncă? petre1981 petre1981 Bună seara! Lucrez la o grădiniță privată cu contract de munca 8h/zi din anul 2006. În anul 2011 proprietara grădiniței a mai înființat încă o ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal  dan gabriela dan gabriela Buna ziua! Sunt insarcinata in luna a 5 a, din nov. 2008 pana in nov 2009 am beneficiat de indemnizatie somaj, iar apoi, negasind de lucru, am incheiat un CIM ... (vezi toată discuția)
Somajul tehnic sadaka sadaka Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca in somaj tehnic se mai platesc la stat contributiile si ce are de pierdut un angajat in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)