avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... actiuni pe durata insolventei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

actiuni pe durata insolventei

Buna ziua,

Mai pot intenta actiuni debitorilor daca sunt in insolventa?

Ce se intampla cu actiunile demarate de societatea aflata in insolventa inainte de insolventa?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 12:37, 21 Aprilie 2017
daca debitorii sunt in insolventa trebuie sa va inscrieti la masa credala.
daca firma in insolventa a demarat actiuni in instanta, pot fi continuate de administratorul judiciar, daca sunt pentru recuperarea unor sume de bani.
multumesc...dar pentru o obligatie de a face pentru firma insolventa poate demara actiunea tot administratorul judiciar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Condamnare in solidar pentru un jurnalist si o firma intrata in insolventa CameliaBadea CameliaBadea Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce poate face un jurnalist condamnat la plata unei amenzi in solidar cu publicatia la care a scris, in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa, cum recuperez salariile restante mirelapaius mirelapaius Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am lucrat pana in luna august 2009 si nu am primit salariile incepand cu luna februarie 2009. Din august am iesit ... (vezi toată discuția)