avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... folosinta abuziva teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

folosinta abuziva teren

Buna , mama mea detine un teren extravilan arabil pe care nu il cultiva.
Am observat insa ca terenul este actualmente lucrat fara consimtamantul proprietarului de catre o firma care a arendat majoritatea terenurilor din zona (inxlusiv cele din jurul terenului mamei mele). ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 12:42, 22 Aprilie 2017
Puteti fo4rmula plangere prealabila ptr.infractiune de tulburare de posesie(art.256NCP)
Sa cereti sa va plateasca arenda si sa intocmiti un contract daca nu exista deja si nu stiti de el.Plangerea la parchet dureaza cca. 1 an.:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosinta abuziva teren rickysz74 rickysz74 Buna , mama mea detine un teren extravilan arabil pe care nu il cultiva. Am observat insa ca terenul este actualmente lucrat fara consimtamantul ... (vezi toată discuția)
Asociatie agricola imi cultiva terenul agricol fara aprobarea mea mihail_cc mihail_cc Buna ziua, Acum 5 ani am cumparat un teren agricol in jud. Ialomita. Din urmatorul an, cand am vrut sa il cultiv am constatat ca terenul era deja ... (vezi toată discuția)
Politist care se antepronunta pe o cauza penala in momentul in care i-a fost repartizata cauza. am inregistrare audio-video telecomanda telecomanda Am facut plangere penala pentru Tulburare de posesie teren agricol la parchet. Parchetul a trimis cauza catre politie. Politistul care cerceteaza cauza ma ... (vezi toată discuția)