avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1339 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrare Praxis-lista pacienti
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrare Praxis-lista pacienti

Buna Seara,
As dori sa stiu cum se inregistreaza in contabilitatea condusa in partida simpla, pt. un CMI- cv listei de pancienti, platita la achizitionarea praxisului, de catre un medic de familie.

Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 23 Aprilie 2017
gia25, utilizator

Alte discuții în legătură

Infiintare cmi, cumparare praxis medical eib eib Care este solutia ptr infiintare de CMI (ptr cumpararea unui praxis medical de medicina de familie motiv de vanzare este pensionarea) daca in spatiu cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare cmi costi000 costi000 Buna dimineata , doresc infiintez un CMI si sa cumpar un praxis , in prezentnt lucrez ca medic generalist cu competente depline , La colegiul medicilor mi s-a ... (vezi toată discuția)
Cesionare contract vanzare cumparare pentru spatiu cabinet medical dandoct dandoct Doresc sa donez un praxis medicina de familie organizat ca si CMI, conform ORDIN Nr. 1322 din 2 noiembrie 2006 unui alt medic de familie, care este tatal meu. ... (vezi toată discuția)