avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ajutor animale
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ajutor animale

Buna ziua
Sunt un crescator a opt catei, din Prahova langa Ploiesti si as avea nevoie de ajutor pentru operatia unei catele (cancer mamar), eventual o legatura catre o asociatie de protectie a animalelor.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 15:45, 24 Aprilie 2017
asociatiile nu au bani nici pentru animalele lor dar sa mai ajute si pe altii ...
daca veniti cu ea la Bucuresti, va recomand un veterinar f bun si cu preturi decente cu care pot discuta sa opereze catelusa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit sprijin in rezolvarea unei probleme mai neobisnuite ana500 ana500 Buna ziua. Ma confrunt cu un aspect , poate mai putin sau deloc intalnit pe aici. Nu prea stiu ce sanse de castig am dar va solicit sprijin intr-o ... (vezi toată discuția)
Pot fi data in judecata daca cainele meu a muscat in joaca o fetita? pasagera pasagera buna ziua,acu 2 zile catelusa mea de doar 5 luni a muscat o fetita in joaca,locul este putin vanat,dar fara sangerare.am fost cu ei la medicul veterinar ... (vezi toată discuția)
Cum pot primi legal finantare? victoria53 victoria53 Vreau sa va rog sa-mi dati un sfat ,cum as putea primi legal finantare?Am acasa adapost de animale,salvate din diferite situatii,44 de catei si 10 ... (vezi toată discuția)