avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard comun

Am un teren la care am cadastru și intabulare pe o latură a acestui teren am un gard de sârmă pe răzor sunt câțiva pomi fructiferi de peste 60 de ani. Vecinul meu și- a plantat muri și îmi cere să tai acești pomi mai precis un prun altoit și un zarzăr că îi face umbra? Sunt obligata de lege să îi tai? Am voie să construies între mine și el gard de beton sau de tabla? Am voie să plantez in gradina mea nuci?

Alte discuții în legătură

Distanta arbori foarte inalti - peste 5 m, carpeni, frasini - fata de gardul curtii mele Delia.m Delia.m Buna ziua, locuiesc la sat iar pe una din laturile gardului proprietatii mele ma invecinez cu drumul satesc de pamant neasfaltat forestier pt ca locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Buna, as avea situatia urmatoarea: un vecin si-a plantat un nuc ... lucianmija lucianmija Buna, As avea situatia urmatoarea: Un vecin si-a plantat un nuc in gradina lui, la aproximativ 3 metri fata de casa in care locuiesc eu. Ideea e ca nucul ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu vecinii de gradina ana20162016 ana20162016 Buna ziua ! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema .Avem la tara o gradina undeva la cateva sute de metri de casele satului , mostenita de la ... (vezi toată discuția)