avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce se poate face - mutare minora la domiciliul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce se poate face - mutare minora la domiciliul prietenului

Buna, am 19 ani, iar prietena mea are 16 ani. Tin foarte mult la ea si ii vreau binele. Momentan sunt clasa 12-a si am de dat bacu... parintii ei fac scandal zilnic, mereu traieste in stres,o ameninta cu ginecologul iar mama ei ia pastile pt cap, are ceva boala psihica. Eu nu mai vreau ca ea sa sufere si nici ea, si i-am spus ca daca nu mai suporta deloc mediul de acasa, sa se mute la mine. Mentionez ca sunt constient ca trebuie sa ma angajez si sa am grija de ea. Ce se poate face in legatura cu asta?
Cel mai recent răspuns: ShadowManMentza , utilizator 21:27, 28 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internare nevoluntara la psihiatrie Alias_800 Alias_800 Buna ziua, am o prietena ce a fost internata nevoluntar la psihiatrie de catre sotul ei. Sotul ei a venit cu 2 rude, au imobilizat-o, au sunat la 112 spunand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua/seara! vreau sa incep prin a spune ca sunt minor ( ... Beldie David Beldie David Buna ziua/seara! Vreau sa incep prin a spune ca sunt minor ( am 16 ani) si sunt terifiat de ce mi se poate intampla, de aceea si apelez la acest site. In seara ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta de familie- acordul parintilor la casatoria fiicei minore sorin_pop58 sorin_pop58 Eu am o relatie foarte frumoasa de 2 ani si 2 luni cu o fata care luna ce vine face 17 ani (eu fac 19 in vara),Problema e urmatoarea maicasa o maltrateaza o ... (vezi toată discuția)