Buna ziua,
sunt un proprietar intr-o asociatie de proprietari in care presedintele este ,,stapan" iar legea 230/2007 nu reprezinta pt el decat o ,,piedica'' in calea asociatiei.
Concret:
1. se convoaca AG cu ordinea de zi, refacere hidroizolatie (ok), nu se intruneste cvorumul necesar desfasurarii AG si totusi, in urma discutiilor purtate pe diagolala, presedintele stabileste constituirea fondului de reparatii necesar lucrarilor de hidroizolatie, precum si contributia/ap. (200 lei/garsoniera, 250 lei/ap. 2 cam, 300/ap. 3 cam) fara a se tine seama de cota patrte individa si fara a supune la vot. Ok, in aceste conditii se realizeaza reparatia terasei, ce-i drept necesara.
2. In urma reparatiei, a rezultat un excedent bugetar in fondul special constituit, drept pentru care, presedintele a schimbat si interfonul fara niciun fel de AG, comitet executiv.. etc.
Personal, am achitat o parte din acest fond (din calculele mele, cota patre individa ce-mi revine pt hidroizolatie), iar acum presedintele, face presiuni sa achit si diferenta pt a putea achita la randul sau interfonul.
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez mai departe, intrucat nu doresc sa achit ceva ce presedintele a hotarat in mod nelegal.