avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Inscriere la masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Inscriere la masa credala

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca am o sentinta civila executorie prin care o societate aflata in insolventa (la aceasta data) trebuie sa imi achite o suma de bani, am obligatia de a ma inscrie la masa credala cu acesta sentinta? Care este temeiul de drept?
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 00:44, 5 Iulie 2017
Din cazuri identice, este nevoie de inscriere la masa credala. Aveti grija sa nu depasiti termenul de inscriere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Obligatoriu trebuie sa va inscrieti la masa credala. Daca s-a depasit termenul formulati o data cu cererea de creanta si o cerere de repunere in termen. Se depune in 2 ex. la dosarul de insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate plati o societate in insolventa obligatiile stabilite printr-o decizie civila ? cristina69 cristina69 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti punctul dvs. de vedere referitor la urmatoarea speta: Un fost angajat disponibilizat a atacat in instanta decizia de ... (vezi toată discuția)
Executare silita sau inscriere la masa credala? ddianna ddianna Buna ziua, In calitate de creditor, am obtinut o hotarare judecatoreasca executorie de drept, in ceea ce priveste un debitor impotriva caruia, intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere la masa credala noa noa Poate sa se inscrie creditoarea la masa credala a debitoarei aflata in insolventa, in baza hotararii de fond de castig asupra creantelor neapelata de ... (vezi toată discuția)