romibaro 
	    	Utilizator

romibaro 
	    	Utilizator	    

uira 
	    	Utilizator

uira 
	    	Utilizator	    

puteti invoca insuficienta timbrare a actiunii, iar instanta va analiza aceasta exceptie.
 asaofi 
	    	Utilizator

asaofi 
	    	Utilizator	    

asaofi, utilizator
 asaofi, utilizator 	
			 uira 
	    	Utilizator

uira 
	    	Utilizator	    

uira, utilizator
 uira, utilizator 	
			 Claudia-Elena Mardare 
	    	Avocat

Claudia-Elena Mardare 
	    	Avocat	    

puideurs	                   

Buna ziua,
Daca actiunea introductiva de judecare nu a fost timbrata, mai pot timbra actiunea pina la primul termen de judecata ? (20.05.2014), pentru ca ... (vezi toată discuția)
	                    puideurs	                   

Buna ziua,
Daca actiunea introductiva de judecare nu a fost timbrata, mai pot timbra actiunea pina la primul termen de judecata ? (20.05.2014), pentru ca ... (vezi toată discuția)

ContSters287513	                   

Va rog sa ma sprijiniti in formularea unui apel la o sentinta civila. Pe scurt o persoana a fost sanctionata ca nu s-a prezentat la politie desi nu a fost ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters287513	                   

Va rog sa ma sprijiniti in formularea unui apel la o sentinta civila. Pe scurt o persoana a fost sanctionata ca nu s-a prezentat la politie desi nu a fost ... (vezi toată discuția)

mariana edimari	                   

Buna ziua.Am deschis un proces civil in care am cerut Anulare antecontract de V.C. precum si obligarea paratilor la restituirea sumei de 3500 euro.(data ca ... (vezi toată discuția)
	                    mariana edimari	                   

Buna ziua.Am deschis un proces civil in care am cerut Anulare antecontract de V.C. precum si obligarea paratilor la restituirea sumei de 3500 euro.(data ca ... (vezi toată discuția)