avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren

Buna ziua . Sotul meu detine impreuna cu fratele sau un teren agricol intravilan .Sotul detine 81,25 % din teren ( detine impreuna cu mine aceasta proportie , dar asta nu cred ca conteaza prea mult in ceea ce vreau sa aflu) deci 13 parti din 16 si fratele sau detine 18,75 % din teren ( 3 parti din 16 ) .Terenul este scos la vanzare . Fratele este pensionat pe caz de boala , pe probleme psihice , de foarte mult timp in urma si este internat intr-un sanatoriu de stat de specialitate . In conditiile gasirii unui cumparator ce si cum trebuie facut ptr. a putea avea acceptul si a se putea realiza vanzarea din privinta fratelui sau ( cine trebuie sa-l reprezinte , cum etc. ) .Multumesc !!

Alte discuții în legătură

Despre dobandirea dreptului de proprietate ContSters193635 ContSters193635 Buna seara, Proprietatea socrilor mei, dintre care numai soacra este in viata, compusa din teren si casa, este detinuta in baza unui certificat de mostenitor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,dacă s-a dezbatut moștenirea de pe tatăl defunct ... irenelacra irenelacra Bună ziua,dacă s-a dezbatut moștenirea de pe tatăl defunct un apartament,între mama și cele 2 fiice,mama a cedat prin contract de vânzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara!tatal meu a decedat în 2002.a fost mostenitorul bunicului,împreuna ... marianemiliaro@gmail.com marianemiliaro@gmail.com Buna seara!Tatal meu a decedat în 2002.A fost mostenitorul bunicului,împreuna cu ceilalti frati (o sora în viata pe atunci si restul decedati).Tatal meu a ... (vezi toată discuția)