avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... La divort - cheltuieli personale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

La divort - cheltuieli personale

sotia poate cere la divort daca eu am cheltuit din salariul meu de pe card 15000lei pentru a ma duce in filipine la o fata o parte din acesti bani sau o suma identica?

daca sotia mea nu vrea sa divorteze cum fac sa obtin divortul?

ce drepturi are sotia mea in cazul divortului suntem casatoriti de 6 ani

va multumesc pentru sinceritate si timpul acordat
Ultima modificare: Miercuri, 26 Aprilie 2017
elvissb, utilizator
Cel mai recent răspuns: elvissb , utilizator 21:33, 10 Septembrie 2018
Bună ziua. Dacă soția nu este de acord cu divorțul puteți investi instanta cu o acțiune de divort. Asta e singura varianta de a divorța în aceste condiții. alina_stancu@yahoo.com
va multumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2018
elvissb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean strain iuscivile iuscivile Buna ziua, Am urmatoarea speta: Un prieten cetatean roman a cunoscut o fata din Filipine. Sunt intr-o relatie de o luna dar a aparut o problema, si anume ... (vezi toată discuția)
Scenarii divort verax4me verax4me Buna ziua, va rog a ma sfatui cu privire la un iminent divort; nu intru in prea multe detalii si incerc sa fiu cat mai succint ! Am fost casatorit inainte si ... (vezi toată discuția)
Partajare divort Dianex Serv SRL Dianex Serv SRL Inainte de casatorie, sotul are in proprietate un apartament. Dupa 20 de ani de casatorie (in acesti ani s-a locuit in acel apartament) se ajunge la divort. ... (vezi toată discuția)