avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Răspuns la intampinare pe cerere reconventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Răspuns la intampinare pe cerere reconventionala

Buna ziua.Sunt parata dintr-un proces succesiune si ieșire indiviziune.Am depus întâmpinare si cerere reconvențională ,reclamantul a depus intampinare la cererea reconventionala si raspuns la intampinare iar acum mi se cere sa depun răspuns la întâmpinare . Eu trebuie sa răspund la intampinarea pe cerere reconvențională ? Trebuie sa aduc noi dovezi? Eu am văzut pe portal just următorul termen adm. Doresc sa ma duc la arhiva sa iau comunicarea termenul a fost 26.04.2017 când ajunge in arhiva? Următorul termen este 17.05.2017 Rog art ncpc pentru întâmpinarea pe care tb sa o depun.

Alte discuții în legătură

Procedura instanta civila blueelf08 blueelf08 Buna ziua! Am depus un dosar ptr exercitarea autoritatii parintesti in aprilie. Pe comunicarile primite de la instanta, partea parata are un termen de depunere ... (vezi toată discuția)
Raspuns intampinare timpuriu timpuriu am facut cerere reconventionala ,reclamanti /parati au facut intampinare la acesta cerere ( am vazut intampinare in dosar aflat la arhiva ) am primit citatie ... (vezi toată discuția)
Cererea reconvenționalã: comunicare, formulare întâmpinare carsteadana carsteadana buna ziua . ca reclamanta am depus cerere pt dezbaterea unei succesiuni . parata a depus cerere reconventionala . INTREBARE:1- eu ca reclamanta trebuia sa ... (vezi toată discuția)