avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cererea reconvenționalã: comunicare, formulare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea reconvenționalã: comunicare, formulare întâmpinare

buna ziua . ca reclamanta am depus cerere pt dezbaterea unei succesiuni . parata a depus cerere reconventionala . INTREBARE:1- eu ca reclamanta trebuia sa primesc acasa o foaie cu pretentiile ridicate de parata ? 2 - daca nu cunosc pretentiile paratei cum pot depune intampinare la cererea paratei ? astept sfatul dumneavoastra . va multumesc pt ajutorul dat .
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:14, 6 Februarie 2014
Daca parata a depus intampinare si cerere reconventionala, vi se comunica un exemplar de pe acestea. Fata de cererea reconventionala care va este comunicata instanta va pune in vedere faptul ca puteti si dumneavoastra formula intampinare in termen de 25 de zile. In momentul in care va este comunicata cererea reconventionala vedeti care sunt pretentiile.
Buna ziua . Va multumesc pt rspuns dar vreau sa va mai spun ca a aparut pe prtalul instantei o noua data desii eu ca reclamanta nu am primit pretentiile paratei asa cum mi-ati explicat . oare ce voi sti sa spun eu daca nu am fost informata , nu stiu cum sa depun intampinare la cererea paratei . as dorii sa nu va suparati pt intrebarile mele insistente . va multumesc .
Ceea ce apare pe portalul instantei nu este un termen de judecata, ci este un termen administrativ la care instanta va verifica din nou dosarul (atunci va vedea daca vi s-a comunicat cererea reconventionala si daca dvs ati raspuns in termen la aceasta - daca s-a depus o astfel de cerere).

Aveti rabdare ca veti primi comunicarea de la judecatorie prin posta.

Intrebarea este de unde stiti ca s-a depus cerere reconventionala?

Daca nu s-a depus ceea ce apare pe portal este termenul de judecata acordat, termen pt care veti primi obligatoriu citatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu primesc date despre situatia dosarului pasalegaviorela pasalegaviorela buna ziua . in calitate de reclamanta am depus cerere de chemare in judecata .Parata a depus cerere reconventionala si a fost pusa sa timbreze .peste 10 zile ... (vezi toată discuția)
Comunicat adresa FeticCristina FeticCristina in legatura cu dosarul, in calitate de PARAT, va comunicam ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari,SUB SANCTIUNEA ANULARII CERERII,aveti de ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere cerere reconventionala StefaniaEmerson StefaniaEmerson Am de formulat si depus o cerere reconventionala la actiunea pretentii a asociatiei de proprietari impotriva mea. Nu am primit inca actiunea si vreau sa va ... (vezi toată discuția)