avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Livrarea produselor comandate online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Livrarea produselor comandate online

Buna ziua. Am cumparat un frigider de la un retailer de produse electronice si, fiindca produsul nu era pe stoc, un angajat al magazinului mi-a facut o comanda online. Nu mi-e clar in ce fel ar trebui sa fac receptia produsului. Am inteles ca firma transportatoare imi va aduce la domiciliu frigiderul sigilat, adica pana in fata blocului in care locuiesc (m-a lamurit vanzatoarea). Mi-ar fi imposibil sa desfac coletul si sa "studiez" pe îndelete daca produsul e conform, daca are zgarieturi sau alte defecte ce tin de aspect, mai ales. Locuiesc la etajul 9 si, presupunând ca urc frigiderul pana in apartament, constat le desigilare ca o usa e deformata, spre exemplu... Preluând aparatul de la transportator fara sa verific produsul duce la pierderea garantiei sau la dreptul de a returna produsul ca fiind neconform?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Plângere penală pentru pagubă după o achiziție online. o putem face la poliție sau trebuie să apelăm la un avocat? Adriana I Adriana I Buna ziua, in data de 15.07.2018 (factura este din data de 17.07.2018) am facut o comanda de un frigider Arctic AF54250+ pe site-ul cel.ro. Am trecut ca ... (vezi toată discuția)
Dreptul de retur al unui produs defect cristiulian cristiulian Buna ziua, Am o nelamurire in privinta unei comenzi facuta cu ceva timp in urma, la distanta. Dupa o prealabila consultare telefonica si citirea ... (vezi toată discuția)
Retur cu probleme iulian0512 iulian0512 Buna ziua, Am cumparat un scaun de la CEL.ro care nu a fost potrivit constitutiei mele (inalte) si a trebuit sa il returnez dupa 2 zile de la primirea ... (vezi toată discuția)