avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Lg. 97/2014 scutirea de CAS la SRL-D
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Lg. 97/2014 scutirea de CAS la SRL-D

Buna seara
Am pus o intrebare despre scutirea de CAS la un SRL-D dar din punct de vedere fiscal nu am primit raspuns.....Dnul freeelis s-a referit doar la OUG 6/2011 , insa este si Lg. 97/2014 si anume: din ce am inteles eu Lg. 97/2014, modifica OUG 6/2011 si spune ca aceasta scutire se aplica doar daca beneficiaza de alocatii financiare nerambursabile... este corect? Va rog daca stie cineva care a avut aceasta problema cum a rezolvat-o?
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Scutirea la plata cas pt un srl-d alice53 alice53 Buna ziua, la un SRL-D este angajat un salariat si urmeaza sa se angajeze un al doile salariat ( angajatorul vrea sa se angajeze cu CIM de 8 ore)..... ... (vezi toată discuția)
Scutire plata cas angajator pentru srl-d danielas78 danielas78 O societate s-a infiintat ca SRL-D in luna decembrie 2014. Din pacate nu a notificat in scris OTIMMC priviind infiintarea sa ca microintreprindere cf.art.4 ... (vezi toată discuția)
Srl - d anairam_unid anairam_unid Buna ziua Pentru un SRL-D care sunt contributiile care nu se platesc?(CAS,CASS,SOMAJ,FOND GARANTARE,ACCIDENTE IN MUNCA,CCI?) Stie cineva mai multe ... (vezi toată discuția)