Am fost prins impreuna cu un prieten acum cateva zile cu o cantitate de prox. 0,2 g marijuana, am fost dus la o sectie de politie unde mi s-a luat o declaratie si mi s-a spus ca cel mai probabil voi risca o amenda administrativa sau in cel mai caz trimiterea in judecata. Intrebarea este daca pot face ceva sa nu imi ajunga amenda sau citatia la tribunal in casuta postala de acasa, nu as dori sa o gaseasca parintii?
In situatia prezentata,este total gresita varianta ca parintii sa nu afle situatia cu care va confruntati
Dv traversati o perioada in care aveti nesiguranta in raport de solutia autoritatilor
Credeti ca este benefic pentru dv sa ascundeti parintilor situatia ?
In situatia in care autoritatile declina competenta solutionarii in favoarea instantei de judecata,dv ati putea singur sa parcurgeti procedura,aveti eventuale surse financiare pentru aparator ?
Amenzile adminitrative nu se trimit in niciun fel, pentru ca nu se mai dispun in prezent, ce cititi dvs pe net sunt postari vechi de peste 3 ani.
In cazul fericit pentru dvs, procurorul ar putea sa dispuna o solutie de renuntare la UP.
Oricum, urmeaza sa fiti citat in viitorul apropiat.
Posesie marijuana
thejoker32
buna ziua,
acum cateva saptamani am fost prins impreuna cu 2 prieteni fumand marijuana intr-un spatiu mai retra de catre politia locala..ne-au dus la sectie ... (vezi toată discuția)