avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Adresa comunicare amenda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Adresa comunicare amenda

Am fost prins impreuna cu un prieten acum cateva zile cu o cantitate de prox. 0,2 g marijuana, am fost dus la o sectie de politie unde mi s-a luat o declaratie si mi s-a spus ca cel mai probabil voi risca o amenda administrativa sau in cel mai caz trimiterea in judecata. Intrebarea este daca pot face ceva sa nu imi ajunga amenda sau citatia la tribunal in casuta postala de acasa, nu as dori sa o gaseasca parintii?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:05, 9 Mai 2017
Ma gandesc la posibilitatea de o soliciita trimiterea hotararii la alta adresa decat cea din buletin (adresa unui prieten)
In situatia prezentata,este total gresita varianta ca parintii sa nu afle situatia cu care va confruntati
Dv traversati o perioada in care aveti nesiguranta in raport de solutia autoritatilor
Credeti ca este benefic pentru dv sa ascundeti parintilor situatia ?
In situatia in care autoritatile declina competenta solutionarii in favoarea instantei de judecata,dv ati putea singur sa parcurgeti procedura,aveti eventuale surse financiare pentru aparator ?
Am resursele necesare, in prezent lucrez !
Amenzile administrative se trimit prin scrisoare recomandata ce poats fi ridicata personal de la posta ?
Amenzile adminitrative nu se trimit in niciun fel, pentru ca nu se mai dispun in prezent, ce cititi dvs pe net sunt postari vechi de peste 3 ani.
In cazul fericit pentru dvs, procurorul ar putea sa dispuna o solutie de renuntare la UP.
Oricum, urmeaza sa fiti citat in viitorul apropiat.

Alte discuții în legătură

Posesie marijuana thejoker32 thejoker32 buna ziua, acum cateva saptamani am fost prins impreuna cu 2 prieteni fumand marijuana intr-un spatiu mai retra de catre politia locala..ne-au dus la sectie ... (vezi toată discuția)
Am un dosar deschis și azi mi-a venit citație acasă și sunt ... Miruna61 Miruna61 Am un dosar deschis și azi mi-a venit citație acasă și sunt chemată în instanța pentru renunțare umărire penală. Țin sa Menționez ca am 16 ani, și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am 18 ani si am fost prins in bucuresti cu doua plicuri ... Ghostemane Ghostemane Buna ziua. Am 18 ani si am fost prins in Bucuresti cu doua plicuri de marijuana (n-am oferit nimanui vreun motiv sa ma controleze, doar s-a intamplat sa ma ... (vezi toată discuția)