avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doi asociati la doua firme diferite
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doi asociati la doua firme diferite

Buna ziua.
Intrebarea mea pt dvs ar fi: impreuna cu sotul am un S.R.L. si dorim sa mai infiintam inca unul .Este posibil, avand in vedere ca primul este suspendat?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 15:59, 2 Mai 2017
Depinde ce urmari a avut suspendarea firmei; Solicitati ambii cazierele fiscale si vedeti daca aveti inscrieri in ele; atunci veti avea raspunsul;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunerea situatiei financiare anuala pe anul 2011 carramia carramia Buna ziua, Am infiintat in 2006 o societate comerciala impreuna cu fostul meu sot , cetatean italian, amandoi asociati cu drepturi 50%, dansul fiind ... (vezi toată discuția)
Afacere noua someone_black someone_black Buna ziua, Numele meu este Alexandru in varsta de 20 de ani si impreuna cu un prieten vrem sa ne deschidem o firma de prestari servicii in domeniul IT. Ambii ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere monica_paus monica_paus O chestiune cu raspuns greu: eu si sotul meu - cu care sunt in divort - am incheiat un contract de inchiriere (eu si el in calitate de proprietari) cu un SRL ... (vezi toată discuția)