avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nume gresit
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nume gresit

Buna, am platit 2 mi de euro pentru un curs de psicologie si cand mia ajuns diploma acasa numele era scris gresit. Am sunat scoala si iam explicat ca eu nu am zis numele gresit si au zis ca e foarte dificil sa demostrez ca e o greseala de la scoala asa ca trebuie sa fac cursul din nou, si nu mai am nici timp nici bani sa il fac. Miai propus sa demostrez ca Carmen Di Stefania (numele din diploma pus de ei) este aceas persona cu numele (Carmen Stefania) care e numele meu bine. Cum demostrez asa ceva? Pentru ca nici odata nu mam numit Di STEFANIA si doar STEFANIA. CU DNI nu e de ajuns sa vada ca sunt aceas persona? E nevoie sa caut un avocat? Sau trebuie sa merg la politie sa zic ca e greseala mea sau sa cer ceva care sa ma ajute cu diploma? Nu stiu cum sa demostrez ca sunt aceas persona. Nu a fost vina mea si nu pot demostra ca a fost vina lor... Ajutor va rog.. doar vreau sa intru la facultate si fara diploma aia o sa pierd beca care am muncit pentru ea ani intregi. Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Obligatia de a plati un curs fara a fi angajat ilcaflorin ilcaflorin acum 2 saptamani,am dorit sa imi schimb locul de munca si sa muncesc ca agent de paza la o firma.Atunci mi sa spus ca trebuie sa fac un curs de 90 de zile ca ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa obtin si eu timp mai mult cu copilul? pocaxxl pocaxxl Sunt intrun divort cu sotia asta e de comun acord si avem un copil de 2 ani impreuna si custodia este comuna asa zice ea. cand mia zis ca a bagat actele de ... (vezi toată discuția)
Nume gresit in certificat de nastere . merticariu merticariu Am mai pus si luni aceasta intrebare dar nu am primit raspuns .Va rog sa-mi spune-ti am o litera gresita in certificatul de nastere si un frate mai mic mi-a ... (vezi toată discuția)