avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am \"dreptul \" la dividende?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am "dreptul " la dividende?

Buna seara. Firma la care am lucrat a fuzionat cu THR Mangalia. Actiunile mele ,primite acum multi ani sunt la aceasta firma. Deoarece am fost informata ca sumele acordare , pe an, au fost intre 2 si 4 lei, nu m-a interesat " venitul" dobandit. Am rugamintea de a-mi spune , o persoana amabila, dupa cati ani aceste sume sunt transferate de societate , la venituri? :(
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:54, 3 Mai 2017
Prescriptia intervine dupa 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca adam ramon adam ramon In urma cu 4 ani am primit credit de nevoi personale de la o banca, eram angajat la o intreprindere de stat si in urma restructurarilor am ramas fara servici, ... (vezi toată discuția)
Care este procedura legala de creditare a unei societati de catre administratorul societatii? dan.andrei81 dan.andrei81 Buna ziua, Vreau sa incep activitatea cu firma mea si pentru acest lucru trebuie sa creditez firma cu o anumita suma de bani pentru a putea sustine cateva ... (vezi toată discuția)
Stabilirea impozitului pe venit in cazul retragerii partilor sociale de o persoana fizica nicolaeelena nicolaeelena In anul 2006 am intrat ca persoana fizica, intr-o societate cu raspundere limitata- SRL cu un numar de parti sociale reprezentate de actiuni la 4 firme ... (vezi toată discuția)