avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Buna ziua! Am aflat de curând ca sunt însărcinată în 3 luni. Pot beneficia de indemnizație creștere copil, având în vedere că am lucrat timp de 1 an de zile in Anglia (feb 2016-feb 2017) iar de o săptămână sunt angajată la o firmă din România.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: roxana821 , utilizator 20:14, 17 Noiembrie 2017
Exista vreun document care ar putea fi eliberat de autoritățile române pt acea perioadă? Si daca da unde trebuie sa ma adresez? Mentionez ca am întrebat la ANPIS de formularul E405 dar mi-au spus că nu poate fi folosit pt indemnizații, si nu ar exista nici un alt formular pt aceasta situatie.
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2017
roxana821, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru mamici Martin/ Martin/ Se poate primi indemnizatie daca ai lucrat in strainatate inaintea nasterii? Daca da ce acte avem nevoie? Multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului - perioada ContSters193523 ContSters193523 buna ziua as avea o intrebare in cazul in care o persoana naste in luna iunie iar cele 12 luni lucrate consecutiv nu se implinesc numai in luna august exist ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dacă soțul a lucrat în suedia și germania în ... Larisapetcu Larisapetcu Buna ziua! Dacă soțul a lucrat în suedia și germania în ultimi 2 ani. Are cotizat și în românia 3 luni in acesti 2 ani. Dacă sar angaja în românia ... (vezi toată discuția)