avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Blocarea drumului public cu intentie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Blocarea drumului public cu intentie

Buna ziua acum 2 ani am oprit masina undeva pe bd iuliu maniu care am intrat la o banca sa rezolv ceva. Am iesit din banca si am vazut ca am blocat un troleibus si a venit politia si mia luat permisul si mia dat dovada lunara .ce mi se poate intampla

Alte discuții în legătură

Permis retinut - neacordare prioritate trecere de pietoni guitarplayer guitarplayer Pe data de 3.3.2011 ma deplasam dinspre CORA LUJERULUI spre COTROCENI pe bulevardul Iuliu Maniu. Ajung la trecere de pietoni semnalizata, aflat pe banda de la ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere,neacordare prioritate pieton mihailov mircea mihailov mircea Pe data de 01/07/2008 in jurul orei 08_15am circulat pe Bd-ul Iliu Maniu, la trecerea de pitoni de la Agip Politehnica,eu eram pe banda a 3-a lanaga axul ... (vezi toată discuția)
Nr inmatriculare completat gresit pe pv wxywxywxy wxywxywxy am si eu nevoie de sfatul vostru,vinei pe 29,05,2009 veneam pe Iuliu Maniu dinspre Apaca catre Cotroceni si la intersectia cu Bdul Geniului erau 2 garcea care ... (vezi toată discuția)