avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită competenta teritoriala
Discuție deschisă în Executare silită

competenta teritoriala

Buna ziua,

Imi puteti indica temeiul legal in care un executor judecatoresc care vine de la circumscriptia Curti de Apel X, ca sa se asocieze lucrativ cu un executor dintr-o circumscriptie a Curtii de Apel Y, obtine dreptul de a pofesa in Y, doar prin aceasta simpla asociere?
Buna ziua,
Raspunsul il gasiti parcurgand Legea nr. 188 din 1 oct 2000, republicată, privind executorii judecătoreşti, Regulamentul din 5 feb 2001 de punere în aplicare a Legii nr. 188/2000 privind executorii judecătoreşti si Hotararea nr. 19 din 3 septembrie 2010 privind aprobarea Statutului Uniunii Naţionale a Executorilor Judecătoreşti şi al profesiei de executor judecătoresc.
Da, merci! Tocmai ca am cautat si nu am gasit.....
Reluati cautarea. Este acolo unde v-am spus. Este simplu si la indemana celor interesati.
Eii...o sa depun o neconstitutionalitate pe chestia asta. Cu prima ocazie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta teritoriala a executorilor judecatoresti cristina69 cristina69 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti daca exista o prevedere legala referitoare la competenta teritoriala a executorilor judecatoresti, intrucat o societate ... (vezi toată discuția)
Cine controleaza activitatea executorilor judecatoresti gheorgheangelica gheorgheangelica Am o problema cu un birou de executare silita, in sensul in care desi poprirea a fost finalizata din luna octombrie 2018, executorul nu mi-a virat inca toat[ ... (vezi toată discuția)