avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare taxa judiciara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare taxa judiciara

Am câștigat în instanță în proces cu o firma de recuperare. Am introdus acțiune pt recuperarea taxei. Mi a fost admisă. Ce mai trebuie să fac sa mi iau efectiv banii? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters287513 , utilizator 07:37, 12 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Obtineti o copie cu mentiunea;"definitiva"sio adresati-va unui executor ptr.punerea in executare silita a hotararii definitive.
Buna ziua,
Cele doua taxe sunt in suma de 480 lei si le-am platit la Administratia Locala de Taxe si Impozite. Nu ma costa mai mult executarea decat suma de recuperat? Nu exista alta modalitate?
Nu,in cadrul executarii silite solicitati si cheltuielile efecutate cu ocazia executarii silite.
Mulțumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de timbru dupa admiterea contestatiei la executare m_m m_m Buna ziua, Luna aceasta am castigat doua contestatii la executari silite initiate de kruk, anulandu-se toate actele de executare. Hotararile nu sunt ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume din inselaciune cazul "accidentul" in situatia cind s-a dat o hotarire definitiva la apel. adihunter adihunter ce as putea sa fac in continuare pentru a recupera(daca se poate?!) sumele de bani stipulate in hotarirea judecatoreasca definitiva. Suntem destui de multi in ... (vezi toată discuția)
Vă rog nişte sfaturi - privind executare hotărâre oanaportar oanaportar Bună dimineaţa ! Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns privind executarea unei hotărâri judecătoreşti: - este vorba despre o hotărâre ... (vezi toată discuția)